jueves, 20 de abril de 2017

Recursos educatius

Després d'una bona estada de pràctiques a les escoles, avui hem parlat sobre la gran quantitat de recursos educatius que trobem al nostre abast i al meu grup ens ha tocat explicar en el blog d'aula tota la sessió.
Avui en dia amb la utilització de les TIC podem trobar diversitat de recursos i estratègies al nostre abast. Penso que seria interessant crear una plataforma de recursos a l'escola per tal de compartir informació (blogs, pàgines webs, vídeos, etc) i enriquir tota la comunitat educativa per oferir una educació de qualitat. D'aquesta manera podrem ajudar-nos i compartir projectes i totes aquelles experiències interessants que haguem trobat, sent així una col·lecció de recursos.

Tanmateix penso que seria interessant que els alumnes creessin el seu propi cercador per recomanar-se tot tipus de llibres. Així crearíem una xarxa de recursos on els alumnes podrien recomanar-se diversitat de lectures tan novel·les, poesies, còmics, entre d'altres. 

A classe ens han demanat que creéssim la nostra pròpia xarxa de recursos així que hem creat un formulari perquè tothom pugui penjar recursos matemàtics i poder tenir una col·lecció. A continuació us adjunto el link del formulari:

Seguidament trobareu el link amb les respostes:

No hay comentarios:

Publicar un comentario